Januar 2021

Šabac, Srbija

Prezentacija fasada i katalog stanova

Rad na projektima kao što je zgrada u Ćirila i Metodija u Šapcu predstavlja uzbudljiv izazov za svakog dizajnera i kreativnog stručnjaka. Naš tim specijalizovan  je za dizajn i prezentaciju fasada i katalog stanova, te smo se fokusirali na stvaranje prezentacijskog materijala koji će privući pažnju potencijalnih kupaca i omogućiti im da se lakše odluče za svoj budući dom.

Naša kreativna vizija uključuje stvaranje realističnih 3D modela zgrade koji će prikazati svaku pojedinost fasade, od vrata i prozora do balkona i terasa. Koristimo najnovije softverske alate kako bismo stvorili što verniji prikaz zgrade i njen značaj, kao što su boje, teksture i materijali. Na taj način, potencijalni kupci mogu se bolje upoznati sa zgradom i vidjeti kako bi izgledao njihov budući dom.

Uz to, stvaramo i katalog stanova koji će prikazati sve mogućnosti i karakteristike svakog stana u zgradi. Kroz detaljne ilustracije i fotografije, potencijalni kupci mogu vidjeti raspored svakog stana, veličinu prostorija, kuhinju, kupatilo i sve ostale detalje koji su važni za njihov odabir.