Our Gallery

Contact Info

411 University St, Seattle, USA

Dizajn unikatnih kuća

Ako tražite jedinstvenu i personalizovanu kuću koja će odgovarati vašem stilu i potrebama, onda ste na pravom mestu.

Naš tim stručnjaka za dizajn i arhitekturu posvećen je stvaranju kuća koje su više od prostora za život – one su umetnička dela koja odražavaju vašu jedinstvenost i stil. Bez obzira da li vam je potrebna kuća sa modernom estetikom ili tradicionalna kuća sa rustičnim šarmom, mi imamo iskustva i stručnost da vam pomognemo da stvorite svoj savršeni dom.

viber_image_2023-03-03_15-21-25-166
3D osnova

Dizajn enterijera

Možemo Vam pomoći u bilo kojoj fazi projekta, od konceptualizacije ideja do izrade detaljnog plana preuređenja. Nudimo Vam usluge vizuelizacije i renderovanja kako biste mogli da vidite kako će Vaš prostor izgledati pre realizacije projekta. Kontaktirajte nas za bilo kakva pitanja ili zakazivanje sastanka.

3D prezentacije

Mi smo tim stručnjaka za vizualizaciju arhitekture i proizvoda, koji kombinuje inovativne ideje sa najnovijim tehnologijama kako bismo stvorili impresivne 3D modele. Naša usluga pruža realističnu vizualizaciju enterijera, eksterijera, pejzažne arhitekture i proizvoda, što će vam pomoći da predstavite svoje projekte na najbolji mogući način. Kontaktirajte nas i unapredite svoje poslovanje! 

3-3

Prezentacija 360° slike

Želite li da vaši proizvodi ili projekt budu prikazani u najboljem svjetlu? Razmislite o 360° renderingu!

 

 

Prezentacija fasada

Za tim Sms 3D studija  projektovanje i uređivanje spoljnog prostora za javne i komercijalne klijente predstavlja zadovoljstvo. Imamo dugogodišnje iskustvo u projektovanju i uređenje različitih tipova otvorenih prostora, od fasada do uređenja terasa i dvorišta.
1