Prezentacija kroz 3D
rendere i 360° slike

Dizajn enterijera, dizajn fasada, arhitektonska rešenja su  postala nezamisliva bez 3D modela odnosno 3D prezentacija, rendera i 360°slika. Dobrodošli u Sms 3D  studio koji vam može pomoći da kroz inovativne i  interaktivne prezentacije prikazete svoje nekretnine i objekte. 

Arhitektura

Arhitektura je umetnosti koja se bavi oblikovanjem prostora, a izgled prostora i te kako utiče na funkcionisanje i život svakog čoveka.  Arhitektura je svuda oko nas. Ona kao takva predstavlja vrlo širok pojam. Zato tim Sms 3D Studija čine arhitekta, pejzažni arhitekta i arhitekta enterijera.

Dizajn enterijera

Želite neku promenu unutrašnjeg prostora, ali niste sigurni kako i odakle da počnete? Tačno znate šta želite, ali Vam treba neko da se posavetujete oko mogućnosti realizacije zamišljenog? Možda želite da ceo postupak u vezi sa uređenjem prepustite stručnim dizajnerima enterijera i arhitektama? Bez obzira da li vam je potrebna pomoć oko preuređenja jedne sobe, kancelarije ili čitavog doma, radnog prostora, tim Sms 3D studija Vam stoji na raspolaganju.

Dizajn fasada i dvorišta

Za tim Sms 3D studija  projektovanje i uređivanje spoljnog prostora za javne i komercijalne klijente predstavlja zadovoljstvo. Imamo dugogodišnje iskustvo u projektovanju i uređenje različitih tipova otvorenih prostora, od fasada do uređenja terasa i dvorišta.

Ozakonjenje objekata

Ako želite da ozakonite vaš objekat?

  1.  Popunite upitnik
  2.  U dogovoreno vreme ćemo premeriti Vaše objekte 
  3.  Preuzmite gotov projekta i rešenje o ozakonjenju