Jun 2023

Šabac, Srbija

ĆOSIĆ PODOVI DOO

Izuzetno smo ponosni što smo završili još jedan inspirativan projekat! Sa radošću predstavljamo naš najnoviji dizajn enterijera – savremen poslovni prostor sa italijanskim nameštajem. 🏢✨

Ova predivna kancelarija predstavlja savršen sklad elegancije, stila i funkcionalnosti. Naš glavni cilj bio je da kreiramo prostor koji će podstaći kreativnost, unaprediti produktivnost i pružiti unapređeno radno okruženje za naše cenjene klijente.

Kao centralni deo prostora, odabrali smo vrhunsku italijansku garnituru za sedenje. Ova garnitura se ističe svojim luksuzom, udobnošću i izuzetno sofisticiranim dizajnom. Uz nju, postavili smo udobnu fotelju i moderne stolice koje savršeno upotpunjuju celokupnu atmosferu.

Braon, bež i crna boja su pažljivo odabrane kako bismo stvorili harmoničnu paletu koja odiše toplinom i sofisticiranošću. Braon nijanse unose osećaj stabilnosti i sigurnosti, dok bež i crna pružaju kontrast i dodatnu eleganciju.

Osvetljenje ima ključnu ulogu u stvaranju željene atmosfere, pa smo se potrudili da u ovoj kancelariji ima što više prirodne svetlosti. Veliki prozori su maksimalno iskorišćeni kako bi prostor delovao prostrano i osvežavajuće. Dodali smo moderno osvetljenje koje ističe određene delove prostora i stvara prijatnu radnu atmosferu.

S ponosom ističemo timski rad koji je rezultirao ovim izvanrednim dizajnom. Zahvaljujemo se našim klijentima na ukazanom poverenju i prilici da kreiramo prostor koji odražava njihovu viziju i vrednosti.

Ako i vi želite da transformišete svoju kancelariju u elegantno i moderno radno okruženje, slobodno nas kontaktirajte. Naš stručni tim će s velikim zadovoljstvom raditi na realizaciji vaših ideja.