Jun 2023

Šabac, Srbija

ĆOSIĆ PODOVI DOO- kancelarije

Ove kancelarije predstavljaju idealan spoj elegancije, stila i praktičnosti. Naš fokus je bio na stvaranju prostora koji će podstaći kreativnost, unaprediti produktivnost i pružiti optimalno radno okruženje za naše dragocene klijente.

U srcu ovih prostora nalazi se vrhunski italijanski nameštaj koji odiše luksuzom, udobnošću i sofisticiranim dizajnom. Kombinujemo ga sa udobnim foteljama i modernim stolicama kako bismo postigli skladnu atmosferu koja inspiriše.

Paleta boja, od braon, preko bež do crne, pažljivo je odabrana kako bi stvorila harmoniju i toplinu. Braon nijanse doprinose osećaju stabilnosti, dok bež i crna dodaju eleganciju i kontrast.

Osvetljenje igra ključnu ulogu u stvaranju željene atmosfere, te smo se potrudili da maksimalno iskoristimo prirodnu svetlost kroz velike prozore kako bi prostor delovao prostrano i osvežavajuće. Dodali smo moderno osvetljenje koje ističe određene delove prostora i doprinosi prijatnoj radnoj atmosferi.

Ponosno ističemo timski rad koji je rezultirao ovim izvanrednim dizajnom. Zahvaljujemo se našim klijentima na poverenju i prilici da kreiramo prostor koji odražava njihovu viziju i vrednosti.

Osim ove prezentacije, uskoro ćemo vam predstaviti još dve inspirativne kancelarije koje smo dizajnirali, svaka sa svojim jedinstvenim karakterom i estetikom. Pratite nas jer vas očekuju još fascinantni projekti!