[ SMS 3D Studio za Arhitekruru Šabac ]

O Nama

Sms 3D Studio osnovan je (2019) u Šapcu. Od tada naš tim neprestano raste, a čine ga talentovani, iskusni i stručni ljudi uvek spremni za nove poslovne izazove. O nama najbolje govore naši uspešno odrađeni projekti i zadovoljni klijenti.

Imamo otvoren pristup usklađen sa tehničkom preciznošću, a samim tim i raznolik obim posla. Nastojimo da iznađemo najbolja funkcionalna i praktična rešenja koja su u skladu sa Vašim estetskim očekivanjima. Naš cilj je da posle saradnje sa nama, nemate naknadnih poslove i nepredviđenih troškove. Različite vrste projekata zahtevaju veliku posvećenost postavljanju ideja, a jedno od najjednostavnijih rešenja je 3D prikaz. Na taj način unapred utvrđujemo obim posla, a Vi dobijate uvid kako će nešto izgledati i pre početka realizacije, kao i količinu budžeta koja će biti neophodna.

Mi smo multidisciplinarni studio i stojimo na raspolaganju klijentima za veliki broj usluga: ozakonjenje objekata, arhitektura, pejzažna arhitektura, dizajn fasada i dizajn enterijera.

Budite slobodni da nas kontaktirate, a mi ćemo Vas saslušati i sa zadovoljstvom Vam izaći u susret.