Za tim Sms 3D studija projektovanje i uređivanje eksterijera za privatnu ili komercijalnu upotrebu predstavlja zadovoljstvo. Imamo dugogodišnje iskustvo u projektovanju i uređenje različitih tipova otvorenih prostora, od fasada do uređenja terasa i dvorišta. Fokusirani smo na to da konačni rezultat uređenja spoljnog prostora bude odraz potreba i ukusa naših klijenata. Bez obzira na veličinu prostora koji uređujemo, fokusiramo se na stvaranje estetskih, funkcionalnih, ekoloških prostora koji predstavljaju lični pečat vlasnika i korisnika, arhitekturu objekta i zakružujemo priču započetu sa dizajnom enterijera. Naš cilj je da sve ove elemente povežemo u koherentnu celinu.

Dizajn fasada zgrada i kuća

Fasada je bitno deo arhitektonskog projekta, često prepoznatljiv i autentičan element koji postaje osnovno obeležje i simbol nekog objekta u mestu gde se nalazi. Fasada zgradama, kućama, vikendicama, poslovnim jedinicama daje zaštitu, lični pečat i autentičnost, pa je u današnje vreme velika potražnja za što originalnijim,i što funkcionalnijim rešenjima ovog pitanja. Tim Sms 3D Studija se bavi projektovanjem i dizajnom fasada za različite vrste objekata. Kao što garderobu prilagođavamo našoj građi, prilikama kad je nosimo, vremenskim uslovima, tako se i fasada prilagođava karakteristikama objekta, njegovoj nameni i klimatskim uslovima.
Tim Sms 3D Studija pokriva sve neophodne poslove zarad što kvalitetnijeg rešenja ovog pitanja: izlazak na teren, proučavanje osobina objekta na kom se radi fasada, merne radove, izbor stila, izbor boja i odgovarajućih materijala, preliminarne skice, trodimenzionalnu realističnu vizualizaciju objekta, sprovođenje u delo dogovorenog…
Imati dobro urađenu i adekvatnu fasadu omogućava Vam njenu dugoročnost i smanjuje naknadne troškove.
 
 
Dizajn dvorišta
Kad pomislite na idealni pejzažni dizajn, šta Vam prvo pada na pamet? Da li su to bujne, živopisne, raznovrsne biljke ili lepo izgrađen letnjikovac, kameni zid i nekoliko ukrasnih žbunića? Bez obzira šta tražiti ili ako i ne znate tačno šta želite, a želite promenu, Saradnja sa Sms 3D Studijom će Vam pomoći da izaberete i postavite prave biljke na prava mesta koja će omogućiti njihov rast i održivost pejzaža. Pogodne biljke mogu biti autohtone, ali i egzotične biljke iz sličnih klimatskih zona. Postoje određena pravila u vezi sa uređivanjem spoljnog prostora, pa se zimzelene biljke koristi za postizanje privatnosti, a listopadne za hlad na južnoj strani, važno je i da li postoje objekti okolo ili ne, pa se prema tome biraju i biljke. U nekim slučajevima neophodna je i nivelacija terena da se ne stvaraju bare i da se obezbedi odvod atmosverskih padavina dalje od kuće. Postoji mnogo detalja pri uređivanju na koje treba da se obrati pažnja.
Mi nudimo usluge pejzažnog uređenja za privatne i poslovne klijente, od uređenja privatnih vrtova, pa do uređenja zelenih površina poslovnih objekata, porodičnih kuća, restorana,  i td… Posao Sms 3D Studija se može kretati od rekonstrukcije i uređenja zapuštenog i loše uređenog zelenog prostora, pa sve do detaljnog dizajna malih dvorišnih prostora, krovova i terasa
O čemu se tačno radi u pejzažnoj arhitekturi? Ova oblast uređuje i uspostavlja ravnotežu između izgrađenog i prirodnog okruženja.  Sms 3D Studio će Vam pomoći da spoznate potencijale Vašeg spoljnog prostora i stvorite prikladno i lepo proširenje Vašeg doma ili poslovnog objekta. Zajedno možemo kreirati najlepša pejzažna rešenja za Vas.
 

Želite i vi dizajn fasade ili dvorišta?