W H I T E

Želimo da vam predstavimo još jedan od naših projekata – sveden i svetao enterijer sa dosta mermera u visokom sjaju, u kombinaciji sa horizontalnim letvicama koje prostoru daju visinu i eleganciju.

Glavni element ovog enterijera su mermerne površine koje se prostiru kroz čitav prostor. Od podova do zidova i stolova, mermer je bio ključan materijal koji smo koristili kako bismo stvorili prefinjen i luksuzan izgled. Uz to, visoki sjaj mermera dodaje eleganciju i stvara osećaj prostranosti.

Da bismo dodatno istakli visinu prostora, odlučili smo se za horizontalne letvice koje se protežu kroz celu prostoriju. Ove letvice su dizajnirane tako da čine prostor višim, što stvara impresivan efekat i dodaje još više elegancije ovom modernom enterijeru.

Svetli tonovi zidova i podova su izabrani kako bi se postigao osećaj prozračnosti i svetlosti, a upareni su sa neutralnim tonovima nameštaja kako bi se stvorio balans. Minimalistički dizajn i čistih linija su takođe igrali ključnu ulogu u ovom enterijeru, stvarajući skladan i harmoničan prostor koji odiše elegancijom.


Ukoliko tražite savremen i luksuzan enterijer, ovaj projekat je odličan primer kako se može postići prefinjen i elegantan izgled, koristeći materijale poput mermera i horizontalnih letvica. Naš tim dizajnera je spreman da kreira i vaš savršen enterijer, tako da nas slobodno kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakazete konsultaciju.