THE ARTS

U dizajnu ovog enterijera, naglasak je stavljen na minimalističke i moderne elemente. Korišćene su letvice, oštre i svedene linije kako bi se stvorio čist i elegantan izgled. Pod je izrađen od belog sjajnog granita koji reflektuje svetlost, čineći prostor svetlijim i prostranijim. Granitna keramika velikih dimenzija upotrebljen je kako bi se dodala tekstura i vizualni interes u prostoru.

 

Kombinacija ovih elemenata stvara kontrast između minimalističkih i prirodnih elemenata, što prostoru daje savremen i luksuzan izgled. Letvice se koriste kao vertikalni elementi na zidovima kako bi se vizualno produžili prostorije i stvorili osećaj visine. Oštre linije naglašavaju strukturu i oblik prostora, dok granitna keramika iza tv-a donosi prirodni element u ovaj moderni dizajn.

 

Ovakav kontrast između minimalističkih i prirodnih elemenata stvara harmoničan i privlačan dizajn. Osim toga, beli sjajni granit i ukrasne granitne pločice velikih dimenzija su veoma lako održavajući materijali, što čini ovaj enterijer praktičnim i funkcionalnim za svakodnevnu upotrebu. Ukrasni granit i beli sjajni granit takođe se lepo slažu sa različitim bojama, što omogućava lako prilagođavanje dekoracije u skladu sa ukusom i preferencijama klijenta.

 

Ukratko, ovaj dizajn enterijera kombinuje minimalizam i prirodne elemente na savremen i luksuzan način. Upotreba letvica, oštrih i svedenih linija, poda od belog sjajnog granita i ukrasnog kamena velikih dimenzija stvara privlačan izgled i praktičan enterijer.