PENTHOUSE

Dragi posetioci našeg sajta,

Želimo da vam predstavimo jedan od naših najnovijih projekata – dizajn enterijera za penthaus na dva nivoa u prirodnom ambijentu. Na prvom spratu ovog prelepog apartmana za odmor nalazi se prostran i udoban dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja i kupatilo. Na spratu iznad, gosti mogu da uživaju u privatnoj sauni, bazenu i jakuziju, sa predivnim pogledom na okolne planine.

Kako bi se uklopio sa prirodnim okruženjem, naš tim dizajnera koristio je materijale poput drveta i kamena, kao i svetle boje koje opuštaju. U dnevnom boravku smo postavili velike prozore kako bi gosti imali neometan pogled na prirodu.

Na gornjem spratu se nalazi pravi raj za opuštanje i uživanje u prirodi. Sauna je urađena u stilu tradicionalne finske saune, sa drvenim klupama i kamnom za zagrevanje. Iz bazena i jakuzi-a se pruža pogled na planine i okolne šume.

Kao što možete videti, naš tim se potrudio da stvori savršen ambijent za opuštajući odmor u prirodi. Verujemo da će gosti ovog penthausa uživati u svakom trenutku svog boravka i da će se vratiti ponovo i ponovo.

Hvala vam na poseti našeg sajta, i ne zaboravite da nas kontaktirate ako želite da i vaš prostor postane oaza mira i opuštanja.