LA CUISINE

Predstavljamo vam još jedan projekat koji smo sa zadovoljstvom realizovali – mala dnevna soba sa trpezarijom i kuhinja koja se naslanja na dnevnu sobu. S obzirom na to da se ova tri prostora spajaju i nastavljaju jedan na drugi, naš cilj je bio da stvorimo savršen balans između funkcionalnosti, estetike i udobnosti.

 

Kuhinja je bila centralni element ovog prostora, sa belim medijapanom i lajsnama od mesinga, dok je imitacija bele mermerne ploče stvorila prefinjen i elegantan izgled. Beli medijapan je takođe doprineo tome da se stvori osećaj prostranosti, a lajsne od mesinga su dodale dozu luksuza i elegancije. Kuhinja je bila funkcionalno dizajnirana sa dosta prostora za skladištenje i vrhunskom kuhinjskom opremom.

 

Dnevna soba je uređena tako da se stvori osećaj udobnosti i topline. Udobna sofa i fotelje su postavljeni oko stola za kafu, a svetli tepih je dodao boju i teksturu prostoru. Kako bi se maksimalno iskoristio prostor, u jednom delu dnevne sobe smo napravili ugradni ormar koji se harmonično uklopio u celokupni dizajn.

 

Trpezarija je bila funkcionalna i elegantna, sa stolom za ručavanje koji se savršeno uklopio u prostor. Moderne stolice i elegantni dekorativni elementi su dopunili celokupnu estetiku trpezarije, stvarajući prefinjen i udoban prostor za zajedničke obroke.

 

Kako bismo postigli savršen balans između ovih prostora, koristili smo svetle tonove, minimalistički dizajn i čiste linije, sa naglaskom na funkcionalnosti i udobnosti.

 

Ukoliko želite da stvorite savršen enterijer za vaš stan ili kuću, naš tim dizajnera je spreman da vam pomogne u tome. Bez obzira na veličinu prostora, mi ćemo se pobrinuti da stvorimo prefinjen i funkcionalan prostor koji odražava vašu jedinstvenu ličnost i stil. Kontaktirajte nas da zakažemo konsultaciju i zajedno ćemo stvoriti savršen dom.