COMFORTABLE

Enterijer koji se sastoji od ugaone garniture smaragdno zelene boje, vertikalnih letvica za delimično pregrađivanje prostora između dnevne sobe i trpezarije, svedenih ugradnih polica za slike sa odmora i suvenira, i električnog kamina ispod televizora koji upotpunjuje ambijent.

Ovaj enterijer je savršen primer kako se moderni dizajn može kombinovati sa udobnošću i elegancijom. Ugaona garnitura smaragdno zelene boje stvara dozu luksuza i stila, dok vertikalne letvice delimično pregrađuju prostor između dnevne sobe i trpezarije. Svedene ugradne police

suvenira su dodale lični pečat prostoru, dok električni kamin ispod televizora dodaje osećaj topline i udobnosti.

Svetli tonovi plafona i delikatno odabrana rasveta stvaraju atmosferu mira i opuštanja, što ovaj enterijer čini idealnim za opuštanje i uživanje sa porodicom i prijateljima. Sjedinjeni prostor dnevne sobe i trpezarije stvara osećaj prostranosti, što je dodatno naglašeno upotrebom svetlih tonova i minimalističkim dizajnom.

Kuhinja je prostrana i elegantna, sa svim neophodnim elementima za funkcionalnost velike porodice. Kvalitetni materijali su korišćeni kako bi se stvorio prefinjen i funkcionalan prostor. U kuhinji su postavljene najnovije kuhinjske uređaje, dok kuhinjsko ostrvce služi kao savršeno mesto za pripremu hrane.

Ovaj enterijer je savršen za one koji žele da stvore prefinjen, ali udoban prostor za uživanje sa svojom porodicom i prijateljima. 

Naš tim dizajnera stoji vam na raspolaganju da vam pomogne u stvaranju savršenog enterijera za vaš dom. Kontaktirajte nas da bismo se dogovorili o konsultaciji i zajedno ćemo stvoriti prostor koji odražava vašu jedinstvenu ličnost i stil.