Prezentacija 360° slike

Dizajn enterijera,  arhitektonska rešenja su  postala nezamisliva bez 3D modela odnosno 3D prezentacija, rendera i 360°slika. Dobrodošli u Sms 3D  studio koji vam može pomoći da kroz inovativne i  interaktivne prezentacije prikazete svoje nekretnine i objekte. 

Arhitektura

Arhitektura je umetnosti koja se bavi oblikovanjem prostora, a izgled prostora utiče na funkcionisanje i život svakog čoveka.  Arhitektura je svuda oko nas. Ona kao takva predstavlja vrlo širok pojam. Zato tim Sms 3D Studija čine inžinjeri arhitekture, inžijeri pejzažni arhitekta.

Dizajn enterijera

Želite neku promenu unutrašnjeg prostora, ali niste sigurni kako i odakle da počnete? Tačno znate šta želite, ali Vam treba neko da se posavetujete oko mogućnosti realizacije zamišljenog? Možda želite da ceo postupak u vezi sa uređenjem prepustite stručnim dizajnerima enterijera i arhitektama? Bez obzira da li vam je potrebna pomoć oko preuređenja jedne sobe, kancelarije ili čitavog doma, radnog prostora, tim Sms 3D studija Vam stoji na raspolaganju.

Dizajn fasada i dvorišta

Za tim Sms 3D studija  projektovanje i uređivanje spoljnog prostora za javne i komercijalne klijente predstavlja zadovoljstvo. Imamo dugogodišnje iskustvo u projektovanju i uređenje različitih tipova otvorenih prostora, od fasada do uređenja terasa i dvorišta.

Ozakonjenje objekata

Ako želite da ozakonite vaš objekat?

  1.  Popunite upitnik
  2.  U dogovoreno vreme ćemo premeriti Vaše objekte 
  3.  Preuzmite gotov projekta i rešenje o ozakonjenju