Želite neku promenu unutrašnjeg prostora, ali niste sigurni kako i odakle da počnete? Tačno znate šta želite, ali Vam treba neko da se posavetujete oko mogućnosti realizacije zamišljenog? Možda želite da ceo postupak u vezi sa uređenjem prepustite stručnim dizajnerima enterijera i arhitektama? Bez obzira da li vam je potrebna pomoć oko preuređenja jedne sobe, kancelarije ili čitavog doma, radnog prostora, naš tim Vam stoji na raspolaganju.
Tu smo da Vas saslušamo jer svaki klijent ima jedinstvene potrebe, stoga, treba uz zajedničku saradnju pronaći što bolje rešenje za uređenje Vašeg unutrašnjeg prostora. Bitno je da uklopimo estetiku i funkcionalnost i da nađemo rešenje koje će omogućiti da Vaš unutrašnji prostor bude reprezent Vašeg stila i ukusa.

Naravno, naš stručni tim usklađuje dizajn enterijer shodno nameni i karakteristikama objekta. Ukoliko se radi o poslovnom prostoru naš fokus će biti na tome da taj prostor bude adekvatno osvetljen, inspirativan, funkcionalan i prijatan za rad. Bavimo se unutrašnjim uređenjem vrtića, frizerskih salona, restorana, kafića… Svaki od tih objekata je priča za sebe, a mi smo tu da tu priču utkamo u njihov unutrašnji prostor.
Nudimo Vam usluge savetovanja, izradu idejnog rešenja sa 3d vizuelizacijom, kompletnu uslugu dizajna enterijera od izlaska na teren, pa sve do realizaciji i praćenja radova.
Vaš enterijer je Vaš lični pečat i zato neka to bude prostor koji inspiriše i Vas i druge.
 

Želite nov dizajn Vašeg enterijera?