Želite neku promenu unutrašnjeg prostora, ali niste sigurni kako i odakle da počnete? Tačno znate šta želite, ali Vam treba neko da se posavetujete oko mogućnosti realizacije zamišljenog? Želite da ceo postupak u vezi sa uređenjem prepustite stručnim dizajnerima enterijera i arhitektama? Bez obzira da li vam je potrebna pomoć oko preuređenja jedne sobe, kancelarije ili čitavog doma, radnog prostora, Sms 3D Studio Vam stoji na raspolaganju. Tim Sms 3D Studia razume da  je svaki klijent i prostor unikatan prema tome oblikujemo Vaš prostor da Vam bude udoban, funkcionalan i u skladu sa vašom energijom. 

Tim Sms 3D Studija usklađuje dizajn enterijer shodno nameni i karakteristikama objekta. Ukoliko se radi o poslovnom prostoru naš fokus će biti na tome da taj prostor bude adekvatno osvetljen, inspirativan, funkcionalan i prijatan za rad. Bavimo se unutrašnjim uređenjem porodičnih kuća, apartmana za izdavanje, restorana, kafica…. Svaki od tih objekata je priča za sebe, a mi smo tu da Vašu priču prenesemo i na enterijer.

Nudimo Vam usluge izrade idejnog rešenja kroz 3D vizuelizaciju, kompletnu uslugu dizajna enterijera od izlaska na teren, pa sve do realizaciji i praćenja radova.
Vaš enterijer je Vaš lični pečat i zato neka to bude prostor koji inspiriše i Vas i druge.

Želite nov dizajn Vašeg enterijera?